marime text:

3.000 de euro - pretul unui orfan roman, obligat sa se prostitueze sau sa cerseasca in strainatate!

Minorii din centrele de plasament sunt acum cele mai noi tinte, ale lor. Sunt luati din Romania si trimisi in Occident, unde sunt obligati sa comita infractiuni sau sunt dati mai departe, retelelor de proxeneti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Doi copii, de 15 si 16 ani, au disparut joia trecuta dintr-un orfelinat din judetul Valcea. Directorul a anuntat politia, care a aflat ca baietii se indreapta spre Italia, la bordul unui microbuz. In alerta, carabinerii au interceptat vehiculul in localitatea Monza.

Anchetatorii au mers mai departe pe fir si i-au identificat si pe presupusii traficanti, cei care au platit cate 3.000 de euro pentru fiecare copil, chiar carausului, soferul microbuzului.

Copiii care traiesc in centre de plasament sunt usor de pacalit, cred oficialii de la Protectia Copilului Valcea.

Ajunsi in Peninsula, copiii intrau pe mana unor traficanti de carne vie, identificati si ei de politistii italieni, care ii puneau la munca.

Din pacate, se pare ca fenomenul este unul de amploare in Romania. Zeci de copii dispar zilnic din centrele de plasament. Multora li s-a pierdut deja urma, iar autoritatile nu exclud ca si ei sa fi cazut in mainile retelelor de traficanti.

Copiii gasiti de carabinieri au fost luati in grija de autoritatile italiene. Anchetatorii cred ca alti zece minori, cu varste intre 14 si 17 ani, au cazut victime acestor traficanti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu