marime text:

23 de masini de lux au ajuns peste noapte din Bucuresti la Budapesta - afla cum!

Cind legea este ingaduitoare, hotii actioneaza nestingheriti. Au pus ochii pe masinile in leasing, pe care le vind cu acte false, constienti ca fapta lor este doar un abuz de incredere, si nu un furt pedepsit pe masura.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Limuzine BMW, Mercedes, Audi, SUV-uri Nissan si Toyota. 23 de asemenea autoturisme de lux au disparut peste noapte de pe strazile Capitalei si circula acum in Ungaria cu acte in regula. Cum a fost posibil?

Unele dintre aceste masini au fost luate in leasing de indivizi care de la bun inceput nu aveau de gand sa le plateasca. La scurt timp dupa semnarea contractului, ar fi falsificat actele autoturismelor si le-au vandut. Conform legii, masinile in leasing nu pot fi vandute fara acordul firmei care le detinea.

Anchetatorii spun ca au de a face cu o retea de hoti de masini formata din romani si unguri. Hotii stiu ca in situatia in care proprietarul masinii este o firma de leasing, fapta nu se incadreaza la furt, ci la abuz de incredere, o infractiune pedepsita mult mai bland, greu de probat si cu o durata mare de investigare.

Suspectii sunt banuiti si ca ar fi racolat persoane care nu isi mai puteau plati ratele masinilor si ca sa nu piarda totul, au fost usor de convins sa vanda ilegal masina si sa le revina si lor o parte din bani.

Chiar daca masinile erau vandute in Ungaria cu cateva mii de euro sub pretul pietei, reteaua tot ar fi castigat zeci de mii de euro din aceasta afacere. Cei care au cumparat autoturismele, risca sa ramina fara ele

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu