marime text:

200 de politisti si 44 de perchezitii in toata tara intr-o actiune anti-contrabanda!

Peste 200 de politisti din Bucuresti, Buzau, Prahova si Vrancea au organizat, in noaptea de miercuri spre joi, o actiune de amploare, in timpul careia au fost facute 44 de perchezitii la locuintele unor persoane suspectate ca se ocupa cu contrabanda de tigari.
200 de politisti si 44 de perchezitii in toata tara intr-o actiune anti-contrabanda!
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, comisar Florina Crucianu, in actiunea care a vizat contrabanda de tigari, dar si combaterea infractiunilor la regimul materiilor explozive au fost angrenati peste 200 de politisti din cadrul IGPR, IPJ Buzau, de la Politia Mizil, Politia Focsani, luptatori de la structurile de interventie rapida, cu sprijinul ofiterilor DGIPI si sub coordonarea procurorilor de la DIICOT-Buzau.
 
In total, au fost facute 44 de perchezitii in Bucuresti, Buzau, Mizil si Focsani, zece persoane fiind duse la sediile unitatilor de politie si Parchet pentru cercetari. La ora transmiterii acestei stiri, cele zece persoane erau audiate.
 
Conform sursei citate, actiunea a vizat un grup de persoane cunoscut cu preocupari in domeniul aprovizionarii si comercializarii de tigari provenite din contrabanda.
 
Pana acum, au fost identificate si confiscate peste 50.000 de tigarete fara banderole de marcaj legale, dar si obiecte pe baza de amestecuri pirotehnice, sume de bani si inscrisuri in legatura cu care se continua cercetarile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu