marime text:

20 de perchezitii in Capitala, intr-un caz de tentativa de omor. Suspectul este fiul lui Nutu Camataru

Aproximativ 20 de perchezitii au avut loc, joi dimineata, in Bucuresti, in cazul de tentativa de omor in care este acuzat fiul lui Nutu Camataru, dosar in care vor fi adusi la audieri cantaretul Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de scena Adi Minune si Florin Salam, a declarat Christian Ciocan.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a precizat, pentru MEDIAFAX, ca aproximativ 20 de perchezitii au fost efectuate, joi dimineata, in Bucuresti, iar 23 persoane au fost aduse cu mandat pentru audieri la Politia Capitalei.

Acesta a spus ca, joi, vor fi adusi pentru a fi audiati si Adi Minune si Florin Salam.

La perchezitii au participat echipe ale Serviciului de Investigasii Criminale, Furturi Auto, Omoruri, Criminalistic, de la Sectorul 6 Politie si SPIR.

Christian Ciocan
a spus ca ancheta vizeaza un incident petrecut in 19 septembrie, intr-un local, unde fiul lui Nutu Camataru l-a injunghiat pe Naca Marian, zis Italianul, in varsta de 41 de ani. Acesta a fost internat in stare grava la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Adrian Simionescu a fost audiat si luni in acest caz.

Potrivit unor surse judiciare, Adi Minune le-a spus atunci anchetatorilor ca a fost in seara de 19 septembrie in restaurantul in care s-a petrecut incidentul, dar ca nu isi aminteste exact ce s-a intamplat.

In acelasi dosar, anchetatorii l-au audiat recent si pe Florin Salam, tot in calitate de martor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu