marime text:

Doi studenti, bagati in sesiune de politisti, dupa ce au spart 20 de masini intr-o noapte

Un maraton de furturi din masini si-au propus sa faca sapte tineri din Gorj care au pradat, intr-o singura noapte, 20 de autoturisme. Unii dintre ei sunt studenti, iar parintii lor au fost socati la aflarea vestii: aveau acasa tot ce le trebuia. Dar in loc sa fie in curand absolventi cu studii inalte, sunt de-acum doar niste infractori de rand.
Doi studenti, bagati in sesiune de politisti, dupa ce au spart 20 de masini intr-o noapte

Tinerii au furat in special radiocasetofoane si detectoare de radar. Cum sunt cu totii de loc din Turceni, au batut 70 de kilometri pana in Targu Jiu ca sa dea spargerile.

Doi dintre ei au fost surprinsi de cativa martori, tocmai cand spargeau o masina. Oamenii au sunat imediat la politie, iar cei doi au fost prinsi asupra faptului de politisti. La audierile ce au urmat apoi la sectie, cei doi au inceput sa dea
detalii despre intregul grup de spargatori si in cateva ore, toti cei sapte se aflau in fata politistilor.

Suspectii alegeau doar masinile mai scumpe, banuind ca si aparatura dinauntru este mai valoroasa. Spargeau geamurile de la portierele din fata, luau bunurile de valoare din autovehicule, iar apoi se deplasau in alte parcari din municipiul Targu Jiu.

Unul din ei, care este minor, a fost lasat sa plece, insa ceilalti au fost dusi marti in fata procurorilor. Tinerii trebuie sa dea socoteala deocamdata pentru 16 spargeri, care s-au soldat cu o paguba de 5.000 de lei. Daca vor fi gasiti vinovati, ei risca pedepse intre 3 si 15 ani.

Parintii tinerilor sunt distrusi, mai ales ca pe pe doi dintre ei cel putin, se chinuiau sa ii tina la facultate la Craiova.

Acum cu totii sunt suspectati ca ar fi participat si la alte spargeri date in trecut in Targu Jiu si ramase cu autori necunoscuti.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu