marime text:

20 de caini schingiuiti si decapitati gasiti in pungi de plastic!

O dovada ca traim printre monstri vine din judetul Braila unde au fost descoperite cadavrele a 20 caini schinguiti la marginea orasului Ianca. Erau ambalati in saci, cel mai probabil pentru a nu fi gasiti usor si aruncati in apa murdara, printre gunoaie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Descoperirea macabra a fost facuta de reprezentantii unei asociatii de protectie a animalelor, care au anuntat politia.

Oamenii au scos sacii la mal si au vazut, cu groaza, ca unele dintre patrupedele astfel ascunse fusesera decapitate, iar altele aveau trupurile strapunse ca si cum ar fi fost lovite cu o cange. Si vorbim si de pui de doar cateva luni. Localnicii spun ca desi zona se afla la periferia orasului Ianca si este destul de circulata, nu au vazut si nu au auzit nimic suspect.

Acum, politistii ii cauta pe cei care au fost capabili de o asemenea atrocitate si daca vor fi gasiti risca intre 6 luni si 3 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu