marime text:

Personaje cu functii printre cei 180 de retinuti in mega-afacerea cu tigari de contrabanda!

180 de persoane au fost ridicate joi dimineata de procurorii DIICOT, care si-au propus sa curete judetul Suceava de contrabandistii de tigari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Au facut nu mai putin de 143 de perchezitii, in mai multe judete, pentru ca banuiesc ca aceste retele s-au ramificat mult. In contrabanda sunt implicate si personaje cu functii inalte.

Printre cei audiati se numara un jandarm din Suceava, un politist comunitar din orasul Siret si un consilier local dintr-o comuna din judet. Cei trei i-ar fi ajutat pe traficanti sa aduca si sa vanda ulterior tutunul adus din Ucraina si Republica Moldova, pe fisia verde a granitei sau chiar prin punctul de trecere a frontierei.

125 de perchezitii au fost facute dimineata in Suceava, insa jandarmii si politistii de frontiera au descins si in Botosani, Constanta si Bucuresti.

Printre cei care i-au dat in vileag pe suspecti se numara seful Sectorului Vicov al Politiei de Frontiera. Lui i s-au oferit mita 6.500 de euro ca sa-i sustina pe traficanti, insa a refuzat si a raportat totul superiorilor

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu