marime text:

Un cuplu din Dallas e speriat - fenomen paranormal in camera copilului! VIDEO

O camera video plasata in camera copilului lor a surprins imagini ce ii fac pe parinti sa creada ca fiul lor a fost vizitat de o fantoma.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Camera este montata in coltul camerei, in stanga unei usi ce da spre culoar. In videoclipul aratat de parinti, se vede patutul copilului in fata caruia apare dupa cateva secunde ceea ce pare a fi un tub de lumina. Lumina merge spre fundul camerei si dispare din imagine.

Tatal baiatului spune ca luminile apar in fiecare seara. "Am inchis toate intrerupatoarele din casa, am pus prosoape sub usi, nu-ti vedeai mana nici daca iti atingeai nasul cu ea, atat era de intuneric. Si totusi luminile apareau" mai povesteste barbatul.

"De cateva ori, cand ii citeam o carte fiului meu, il vedeam cum arata cu degetul prin camera, fara sa fie ceva in directia in care el arata" isi mai aminteste texanul, care e convins ca luminile au o nota pozitiva si ca ele ii vegheaza fiul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu