marime text:

Au ramas uimiti cand au observat o FANTOMA in fotografie. Tu o vezi si pe A DOUA?

O poza simpla de familie s-a transformat intr-un adevarat mister in momentul in care o fantoma si-a facut loc in ea. Misterul s-a adancit cand alte persoane s-au uitat pe fotografie si au facut o descoperire si mai interesanta.
Au ramas uimiti cand au observat o FANTOMA in fotografie. Tu o vezi si pe A DOUA?

Denis Russel a descoperit intr-o seara de Craciun o poza veche facuta bunicii sale. Aceasta a locuit mai toata viata singura, dar pe finalul vietii a fost mutata la azil pentru ca incepuse sa delireze. Intr-una din vizitele de la azil, familia i-a facut o poza, femeia murind la cativa ani distanta.

Atunci cand s-au uitat peste poza mai cu atentie, rudele batranei au descoperit ca in poza se strecurase un barbat pe care nu-si amintesc sa-l fi vazut la momentul respectiv. Privind spre alte poze, au realizat ca barbatul seamana foarte mult cu bunicul lor, sotul femeii. Problema este ca el murise cu 13 ani in urma.

Misterul nu se incheie aici. Odata facuta publica, poza a atras atentia amatorilor de povesti cu fantome, care au analizat-o pe toate partile. Cand au realizat ce se ascunde in poza, li s-a ridicat parul pe mana.

In spatele presupusei fantome apare inca o umbra, ce te duce cu gandul la Moartea cu Coasa. Tabloul este astfel complet, cu moartea privind peste umarul sotului mort ce priveste la randul sau peste umarul sotiei sale ce avea sa moara la scurt timp.

Spune ce crezi! E poza una care sa-ti dea fiori sau e doar o iluzie optica?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu