marime text:

Tori Spelling e bantuita - "Am vorbit cu fantoma lui Farrah Fawcett"

Fosta vedeta din Beverly Hills 90210, Tori Spelling e convinsa ca a fost vizitata de spiritul legendarei Farrah Fawcett, actrita ce a murit anul trecut in aceeasi zi cu Michael Jackson.
Tori Spelling e bantuita - Am vorbit cu fantoma lui Farrah Fawcett

"A fost ceva parca ireal" povesteste Tori Spelling, care apelase la un celebru spiritist din Los Angeles pentru a sta de vorba cu raposatul ei tata. Spiritul ce i-a raspuns nu a fost insa cel al tatalui ci al fostei sale vecine, actrita Farrah Fawcett.

"Farrah mi-a fost vecina ani buni, iar acum m-a rugat sa transmit un mesaj fiului ei, Redmond" a mai spus Spelling, care imediat dupa aceasta intamplare i-a trimis o scrisoare lui Ryan O'Neill, fostul iubit al lui Farrah. Acesta declarase recent ca i-a simtit prezenta actritei in casa in care cei doi locuiau. "I-am spus sa nu creada ca sunt nebuna si ca ceea ce ii scriu chiar s-a intamplat" a mai spus Tori.

Criticii se intreaba insa daca nu cumva Tori Spelling a inventat intreaga poveste pentru a-si promova cartea pe care o lanseaza chiar in aceasta perioada.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu