marime text:

Regina Voodoo, Alcatrazul bantuit si un Oras Chinezesc de cosmar - toate in San Francisco!

CrimeTime.ro iti prezinta topul celor mai bantuite 10 orase din Statele Unite. Pe locul 10 este cel supranumit "Mecca fantomelor" - San Francisco.
Regina Voodoo, Alcatrazul bantuit si un Oras Chinezesc de cosmar - toate in San Francisco!

San Francisco e un oras cu o cultura bogata, o populatie alcatuita in mare parte din imigranti si cu o istorie de dezastre naturale. Toate aceste elemente au dus la o reputatie de "Mecca a fantomelor" pentru orasul din California.

Oraselul Chinezesc din San Francisco este de unul singur responsabil de o mare parte a povestilor cu stafii, dar intreaga metropola ofera turistilor zeci de tururi ce vizeaza hoteluri, vile si baze armate despre care se spune ca sunt bantuite.

Dintre acestea, unul dintre cele mai faimoase obiective este Hotelul Regina Ana, ce a servit ca scoala de fete acum un secol. Se spune ca hotelul este condus de fosta directoare a scolii, Mary Lake.

Tot in San Francisco exista si legenda lui Mary Anne Pleasant, "Regina Voodoo" a orasului, o fosta sclava cu o poveste impresionanta. Cand era mica a asistat la torturarea si uciderea mamei sale, iar apoi si-a folosit cunostintele si magia neagra pentru a se impune in elita orasului.

Chiar si Institutul de Arta din San Francisco este bantuit. Construit peste un cimitir destinat victimelor cutremurului din 1906, institutul este invadat in fiecare seara de fantome ce urca scarile catre un turn ce troneaza peste fostul cimitir.

Cel mai bantuit loc: Inchisoarea Alcatraz

Insula Alcatraz este obiectivul numarul 1 pentru turistii din San Francisco. Fosta inchisoare de maxima securitate este gazda pentru cele mai ciudate povesti cu fantome din oras. Vizitatorii sustin ca au vazut diverse figuri prin celule si ca aud voci din cantina de alta data.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu