marime text:

Pana si fantomele se sperie de cutremure?! Un seism a dublat numarul fenomenelor paranormale!

Un cutremur cu magnitudinea de 7,1 grade, care a lovit regiunea Canterbury din Noua Zeelanda, a dublat numarul evenimentelor paranormale raportate, sustine un specialist in domeniu.
Pana si fantomele se sperie de cutremure?! Un seism a dublat numarul fenomenelor paranormale!

"Oamenii ne suna si ne spun ca au simtit din totdeauna ca exista o prezenta ciudata in casa lor, dar ca odata cu seismul, aceasta a devenit mult mai intensa", spune Anton Heyrick, fondatorul unei organizatii care investigheaza subiectele paranormale.

In majoritatea cazurilor, e vorba de zgomote ciudate, insa un barbat s-a plans ca a fost atacat de o fantoma.

Potrivit lui Heyrick, o posibila explicatie ar putea fi legata de numarul cladirilor vechi avariate in urma cutremurului. Printre expertii in paranormal este deja cunoscut faptul ca renovarea unui imobil cu o vechime considerabila tinde sa trezeasca spiritele adormite, care isi reincep activitatea.

"Va dati seama ce efect a avut cutremurul, care a daramat peretii si a rupt pur si simplu tavanele si podelele caselor", adauga Anton Heyrick.

Echipa lui, care nu percepe nicio taxa pentru serviciile prestate, a incheiat deja doua investigatii si urmeaza sa declanseze alte cateva.

In tara respectiva exista insa si o organizatie intitlulata Scepticii din Noua Zeelanda, care, dupa cum ii spune si numele, pune la indoiala evenimentele stranii. "Mintea le joaca feste oamenilor, in mediul post-seism", e explicatia oferita.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu