marime text:

NEBUNIE curata! Conduc cu 180 km/ora ca sa cheme fantoma unui motociclist mort/ VIDEO

Este cel mai bizar motiv invocat vreodata de un motociclist care atinge o viteza nebuna – “O fantoma ma determina sa o fac”.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dar exact asta spun toti soferii care parcurg cu exact 180 de kilometri la ora o portiune de drum de langa Newcastle – Australia, despre care se spune ca ar fi bantuita de fantoma unui motociclist care a murit intr-un accident de circulatie.
 
Politia din Port Stephens a emis o avertizare catre toti soferii care isi risca viata pe drumul respectiv pentru a intalni fantoma motociclistului mort acum 20 de ani. Autoritatile sunt ingrijorate de amploarea pe care a luat-o fenomenul.
 
Pe internet au fost postate mai multe filme realizate de soferii inconstienti; in momentul in care ating 180 de km la ora, prin lunetele masinilor au fost surpinse lumini care stralucesc fantomatic. Localnicii sunt convinsi ca lumina este de la fantoma motociclistului, care incearca in acest fel sa-i atentioneze pe cei care conduc cu viteza prea mare.
 
Politia este din ce in ce mai ingrijorata de acest fenomen. Drumul este strabatut nebuneste seara de seara de soferi de soferi care vin sa filmeze fantoma.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu