marime text:

IMAGINI INCREDIBILE – Stafia care bantuie barul care pe vremuri a fost casa mortuara

O stafie – asta pare sa apara in imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate intr-un bar din Marea Britanie ce functioneaza intr-o cladire care pe vremuri era casa mortuara.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Proprietarul barului din Cumbria, Andrew Batemen, a urmarit uluit imaginile de mai multe ori si n-a putut sa ajunga la o alta concluzie decat aceea ca silueta ciudata este a unei stafii. In secventa de 35 de secunde inregistrata, ciudata aparitie ce are o forma nedefinita si luminoasa se invarte in jurul unei mese, iar la un moment dat miscarile ei sugereaza ca ar sterge masa respectiva.
 
Inainte de a disparea brusc din imagine, vizitatorul misterios pare ca are pentru scurt timp silueta umana.
 
Proprietarul barului i-a povestit proprietarului agentiei de turism care are sediul in aceeasi cladire despre ciudata aparitie. Thomas Cook a vizionat inregistrarile facute de camerele de supraveghere pe care le are si a gasit imagini cel putin la fel de ciudate.
 
El a observat mouse-ul unui computer ce se misca si un monitor care se deschidea si se inchidea singur.
 
In ambele cazuri, imaginile au fost surprinse in timpul noptii. Parca pentru a adanci misterul, proprietarul barului a spus ca la un moment dat a observant ca terrierul sau a refuzat sa mai intre in bar, cainele aratand clar ca-i este frica de ceea ce ar putea sa gaseasca in interior.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu