marime text:

Extraterestru sau specie nedescoperita - vezi un craniu absolut ANORMAL!

Publicata recent, o fotografie ce arata craniul Sealand a starnit multe controverse in lumea celor pasionati de paranormal.
Extraterestru sau specie nedescoperita - vezi un craniu absolut ANORMAL!

Un extraterestru ce a supravietuit unei nave prabusite, un calator in timp, un vizitator dintr-o lume paralela, un membru al unei specii nedescoperite sau un om cu un profil deformat. Acestea sunt variantele ce se invart in jurul misteriosului craniu Sealand.

Descoperit in timpul inlocuirii unor tevi vechi, craniul a fost confundat in prima faza cu un os de cal. Casa unde a fost gasit apartinea unei macelarii de cai si curtea era plina de ramasite. Abia dupa ce l-au reconstruit au descoperit forma lui umanoida.

In acelasi loc au mai fost gasite doar oase ale unor animale, topoare de piatra si alte unelte neolitice, comune pentru zona. O analiza facuta in Institutul Niels Bohr din Copenhaga a demonstrat ca aceasta creatura a trait intre 1200 si 1280. Faptul ca a fost gasit intre tevi arata ca a fost ingropat abia dupa 1900.

Oasele au fost gasit in Olstykke, un sat din insula daneza Sealand. Localnicii spun ca in zona exista un membru al unui ordin secret al carui unic scop era sa protejeze mai multe obiecte. Printre acestea cateva metale ce nu puteau fi rupte, dar si ... un craniu misterios.

Craniul din Sealand este de aproape doua ori mai mare decat unul uman. In special orbitele contribuie la dimensiunile impresionante. Suprafata neteda arata ca aceasta creatura era adaptata la un climat rece, in timp ce ochii mari indica un caracter nocturn.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu