marime text:

Se apropie 2012 - dupa ploaia de pasari moarte, a venit si valul de pesti morti!

"Maiasii aveau dreptate" spun cei care cred ca 2012 ne va aduce sfarsitul lumii. Doua semne aparent inexplicabile i-au pus pe multi pe ganduri in statul american Arkansas.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In jur de 5.000 de mierle cu aripa rosie au cazut in weekend din cer, la 2 kilometri distanta de Beebe, un orasel din nord-vestul statului american Arkansas. Evenimentul a fost urmat de unul la fel de ciudat, dupa ce 100.000 de pesti de acelasi tip au fost gasiti intinsi pe malurile raului Arkansas.

"Daca ar fi fost vorba de un element poluant, ar fi murit toti pestii, nu doar cei ce apartin de o anumita specie" a spus pentru CNN un oficial al zonei.

Un veterinar a dezvaluit pentru NBC ca rezultatele preliminare ale necropsiilor arata ca pasarile au murit ca urmare ale unor traume multiple suferite de organele vitale. Stomacul lor era gol, deci nu au fost otravite, au murit in aer si nu la impactul cu solul.

Multi asociaza fenomenul cu apropierea de data limita data de calendarul Mayas, ce anunta sfarsitul lumii pe 21 decembrie 2012.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu