marime text:

Creatura ciudata, ce seamana cu un extraterestru, descoperita in Thailanda/ VEZI VIDEO

Ramasitele unei creaturi cu un corp perfect conturat si piele albicioasa, ce seamana cu un extraterestru, au fost descoperite intr-un sat thailandez, locuitorii tinand ritualuri in asteptarea oamenilor de stiinta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Seamana cu un extraterestru si totusi nimeni nu a reusit pana acum sa-si dea seama ce este de fapt.
 
Un fotograf a avut sansa sa surprinda momentul in care mai multi localnici din satul thailandez au facut descoperirea uluitoare.
 
Intr-o lume guvernata de superstitii si traditii care mai de care mai ciudate, nu e de mirare ca odata ce s-au vazut in fata unei asemenea creaturi, oamenii au inceput sa faca un adevarat ritual, pentru a-i aduce un tribut.
 
Au ars betigase parfumate, au uns corpul gasit cu cenusa si l-au pictat, ca sa-l apere de duhurile rele. Si, mai mult decat atat, ca sa conserve ramasitele descoperite pentru a fi studiate de oamenii de stiinta, localnici au adus chiar si un ventilator, ca nu cumva aerul din jur sa nu fie improspatat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu