marime text:

Copilul paranormal! De cateva zile muta lucruri si aduce ploaia in casa cu puterea mintii

E diavolul in persoana, spun plini de teama locuitorii unui sat din Maramures despre un copil de zece ani. De fiecare data cand baiatul intra intr-o incapere, din tavan incepe sa ploua. In casa, muta lucrurile cu puterea mintii si tot ce-i din sticla se sparge in jurul sau.   
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Satenii isi fac cruce si se opresc in loc sa se roage de fiecare data cand copilul le iese in cale.

De cateva zile, in casa in care locuieste baiatul de zece ani se intampla tot felul de lucruri ciudate. Pernele si televizorul ajung in mijlocul incaperilor, fara ca el sa le atinga, jura bunica si tatal copilului. Ca si cum n-ar fi de ajuns, de-ndata ce baiatul intra in vreo camera, de pe tavan incepe sa se scurga apa, desi afara e soare si cer senin.

Localnicii din Rona de Jos n-au nicio explicatie, desi au vazut cu ochii lor ce poate face copilul. Cred ca la mijloc ar putea fi un blestem si sunt gata sa se roage cu totii, ca baiatul sa scape de sub povara acestuia. Mama lui e in strainatate la lucru, dar a aflat ce se intampla cu fiul ei si urmeaza sa vina cat poate de repede acasa.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu