marime text:

Cel mai misterios craniu al lumii - fiu de om si de extraterestru?

De peste 10 ani de zile, "Starchild skull" este craniul in jurul caruia s-au produs zeci de povesti si de explicatii. Deformarile inexplicabile pe care le prezinta au transformat craniul intr-unul din marile mistere ale lumii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Craniul gasit intr-o pestera din El Paso, Texas a fost incredintat inca de la inceput lui Lloyd Pye, un arheolog ce si-a petrecut urmatorul deceniu incercand sa afle misterul din spatele deformarilor ciudate pe care relicva le prezenta.

Pye sustine ca "Starchild" este craniul unui hibrid de extraterestru si om, tatal sau fiind un "Grey", un tip de extraterestrii prezent in cultura SF prin filme precum Dosarele X sau Intalnire de Gradul 3. Acest gen de fiinte nu prezinta limba sau urechi si comunica telepatic. 

"Oricine cunoaste anatomia umana si cea a Grey-ilor ar ajunge tot la concluzia mea. Nu exista alta varianta" spune Lloyd Pye.

Arheologul este completat si de Dr. Ted Robinson, un chirurg craniofacial canadian ce a studiat obiectul misterios timp de 12 luni, utilizand in proces cele mai noi aparate de scanare craniana.

"Craniul este unic! Nu este craniul unui copil deformat si spun asta pentru ca exact acesta este domeniul de care ma ocup. Am apelat la ajutorul a neurologi, pediatrii si chirurgi si cu totii sunt de acord ca nu este un craniu uman deformat. E altceva, e un mister" a spus doctorul Robinson.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu