marime text:

UIMITOR! Disparitie rezolvata de o clarvazatoare: "Nu-l mai cautati, e intr-un canal, langa casa"

Intamplare la limita incredibilului in comuna braileana Baldovinesti. Un batran de 85 de ani disparuse de acasa de aproape o saptamana, iar familia i-a dat de urma cu ajutorul unei clarvazatoare.  
UIMITOR! Disparitie rezolvata de o clarvazatoare: Nu-l mai cautati, e intr-un canal, langa casa

L-au gasit plutind fara viata, in canalul din apropierea casei, exact asa cum le spusese femeia cu puteri paranormale.

Politia a deschis acum o ancheta, ca sa stabileasca daca moartea batranului a fost un accident sau ascunde ceva necurat.

Batranul avea 85 de ani si locuia cu fiica si ginerele sau la marginea satului. Saptamana trecuta a iesit la plimbare, fara sa spuna cuiva. Cand si-a dat seama ca batranul lipseste, femeia a dat alarma. Sotul si vecinii l-au cautat pana seara, apoi au anuntat si politia, insa nici urma de batran.

Dupa cateva zile de cautari zadarnice, nepoata a cerut ajutorul unei clarvazatoare. "I-a zis sa nu-l mai cautam, ca el este intr-un canal, langa casa", povesteste Rodica Dobre, fiica barbatului disparut.

Marti seara, ginerele batranului i-a descoperit cadavrul plutind in canal, intr-o zona in care mai cautase si zilele trecute, fara sa observe nimic. Omul a anuntat imediat politia.  

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala, iar politistii asteapta acum rezultatul autopsiei, ca sa se asigure ca batranul nu a fost omorat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu