marime text:

Apocalipsa Animalelor - crezi ca vine Sfarsitul Lumii?

Vine sfarsitul lumii sau nu? Asta se intreaba milioane de pamanteni, dupa ce mii de pasari, si mai nou de pesti, au murit in masa, din Statele Unite, pana in Suedia si Noua Zeelanda.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In aceste conditii, asistam la o adevarata avalansa de teorii ale conspiratiei, in care a intrat pana si serioasa publicatie americana "Washington Post". Jurnalistii vorbesc direct despre o "Apocalipsa a necuvantatoarelor".

"Covoarele'' de pesti morti de pe plajele Noii Zeelande sau din golfurile Floridei si stolurile de pasari picate moarte din cer, au dat nastere unei adevarate isterii. Se vorbeste de iminenta Apocalipsei, de experimente guvernamentale secrete scapate de sub control sau deseuri toxice aruncate ilegal in apa.

Doua milioane de pesti morti in Maryland, alte milioane in Florida si din nou milioane de inotatoare in Noua Zeelanda. O imagine cu adevarat apocaliptica, dar specialistii insista ca de vina sunt doar schimbarile bruste de vreme. Tot ei ne spun ca anual mor in jur de un miliard de pasari si ca in ultimii 20 de ani s-au petrecut 16 de evenimente de acest gen. Cum s-a intamplat zilele trecute in nordul Europei, unde corbii au cazut ca secerati, cu sutele, pe o sosea din Suedia. 

Seria mortilor stranii continua in Statele Unite. Dupa Arkansas si Louisiana, a a venit randul locuitorilor din Tennessee sa descopere peste o suta de pasari moarte pe o autostrada. Nici aici nu se cunoaste cauza mortii.

Peste tot, in America sau Europa, zburatoarele par sa moara in masa de-a lungul soselelor. De ce? O explicatie ar fi cablurile electrice din zona drumurilor. O alta teorie spune ca, de fapt, pasarile, unele macar, au murit de teama, din cauza focurilor de artificii, de Revelion. Alta, preferata de grupurile religioase, ar fi ca pasarile si pestii anunta mult temuta Zi a Judecatii de Apoi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu