marime text:

11 case de criminali pe care nu le vrea nimeni - toti se tem ca sunt BANTUITE!

In Anglia, exista 11 adrese unde nimeni nu ar vrea sa locuiasca. Respectivele case au fost scenele unor crime atat de odioase, incat toti cred ca in urma au ramas spiritele victimelor.
11 case de criminali pe care nu le vrea nimeni - toti se tem ca sunt BANTUITE!

1. 23 Cranley Gardens, Muswell Hill, Londra

In 1980, Dennis Nielsen a dezmembrat cateva din cele 15 victime chiar in casa aflata la aceasta adresa. Un localnic spune ca "nimeni nu vrea sa vorbeasca despre ce s-a intamplat aici, din respect pentru victime".

Casa din Nordul Londrei arata la fel ca in perioada in care Nilsen a locuit acolo. Un monstru in toata puterea cuvantului, Nilsen a pastrat corpurile catorva victime, carora le-a fiert capetele, mainile si picioarele pentru a le lasa fara piele. Le taia apoi bucatele si le arunca la toaleta.

Procedura infioratoare a blocat instalatiile casei, o companie de curatenie gasind urmele crimelor pe tevi.

2. 29 Wolverton Street, Liverpool

Julia Wallace a fost ucisa in bataie in aceasta casa, principalul suspect fiind sotul ei, impotriva caruia insa nu s-au gasit suficiente probe. Nimeni nu a fost vreodata condamnat pentru moartea femeii.

70 de ani mai tarziu, actualii locatari povestesc cum au vazut o silueta in fusta lunga intrand in baie, iar un stilou a zburat odata de-a lungul sufrageriei. "E infricosator uneori sa locuiesti intr-o casa in care candva a avut loc o crima".

3. White House Farm, Tolleshunt D'Arcy, Essex

O casa linistita, o ferma unde nu s-a intamplat niciodata nimic si un orasel calm. Nimeni n-ar fi prevazut ca intr-o seara, un barbat si-ar putea ucide parintii adoptivi, sora vitrega si copiii gemeni ai acesteia. Jeremy Bamber i-a impuscat pe toti si a transformat casa intr-una de care nimeni nu vrea nici macar sa se apropie.

4. 10 Rillington Place, Notting Hill, Londra

Actualmente e doar o gradina ce nu spune mare lucru. Toti localnicii stiu insa ca acesta este locul unde a avut loc o crima de proportii. Inainte sa fie demolata, casa de la aceasta adresa a fost locul unde John Christie a ucis cel putin 7 femei in anii '40 si '50.

Pana de curand, locatia era inclusa intr-unul din ghidurile turistice, multi curiosi trecand prin zona.

5. 50 Irvine Drive, Margate

Peter Tobin a fost inchis pentru uciderea unui student in 2007, iar politistii au perchezitionat apoi casa acestuia din Margate. Aici au descoperit ingroziti corpurile a doua fete fete ce disparusera in urma cu 16 ani. Tobin a fost condamnat pentru uciderea amandurora.

Tatal uneia dintre fete a cerut ca imobilul sa fie darimat, dar consiliul local a decis inchiriera acestuia.

6. 25 Cromwell Street, Gloucester

"Stau in golul de la numarul 25 si ma simt in regula, cu exceptia turistilor ce vin aici pentru a vedea locul unde a stat candva Casa Ororilor" spune John McGuckin, in varsta de 55 de ani. Casa Ororilor este locul unde Fred si Rose West au ucis 12 fete tinere in anii 70.

Casa a fost distrusa in 1996, fiecare caramida a fost strivita si fiecare bucata de lemn arsa.

7. 6 Garden Lane, Bradford

"Nimeni nu vrea sa cumpere casa de cand a fost scoasa la vanzare. Toti se tem de fantome" spune un vecin al casei in care a locuit un celebru criminal in serie al zonei, Peter Sutcliffe. Desi niciuna din crime nu a avut loc in casa, adresa a atras ca un magnet turistii ce vor sa vada unde a locuit barbatul ce a ucis 13 femei in 1981. Niciunul dintre curiosi nu e insa dornic sa locuiasca in respectiva casa.

8. 21 Market Street, Hyde, Greater Manchester

Acum e doar un magazin de electrocasnice, insa in trecut a fost cabinetul Chirurgului Criminal - Harold Shipman. Medicul a ucis 215 pacienti prin supradoza de morfina, toate aceste crime avand in loc in sala de consultatii. "Oamenii tremura cand trec prin ea, vorbesc despre fantome, chiar daca eu n-am vazut nici macar una".

9. 16 Wardle Brook Avenue, Greater Manchester

"Au venit oameni din China, America si Canada sa faca poze cu spatiul gol de langa casa mea" spune cel care locuieste la numarul 14. In locul lasat liber, obisnuia sa fie casa lui Ian Brady. Intre 1963 si 1965, Brady a ucis cinci copii intre 10 si 17 ani, fiind ajutat de prietena sa. Casa a fost distrusa in 1987.

10. 20 Seymour Drive, Redditch

In 2004, Glyn Dix si-a injughiat sotia Hazel si a taiat-o in 16 bucati. Istoria casei nu-l deranjeaza pe actualul rezident - un spiritualist. "Ma simt confortabil aici, femeia care a fost ucisa a atins pacea si s-a dus pe alt tarim".

11. 39 Hilldrop Crescent, Islington, Londra

Aici a fost casa Doctorului Crippen, cel care si-a otravit, dezmembrat si ingropat sotia, Cora in 1910. Bombardierele nemtesti au distrus cladirea, dar in locul ei a fost ridicat un complex de locuinte. Un tamplar ce locuieste insa in noul bloc spune ca acesta este bantuit. "Sotia mea nu poate sa doarma singura aici, se intampla lucruri ciudate si ne dispar obiecte in mod inexplicabil.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu