marime text:

CrimeTime Live Show: Povestea spintecatoarei din Drumul Taberei! VEZI INREGISTRAREA EMISIUNII

"Spintecatoarea din Capitala"  - o femeie condamnata pentru o crima atroce a marturisit la Crime Time Live Show ce a impis-o sa-si omoare iubitul. De cind sta in inchisoare, s-a tot gindit ce-ar face in prima zi de libertate: gestul, neasteptat pentru oricine, nu-i va aduce totusi, spune ea, iertarea celor din jur.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cristina Piciorus, condamnata pentru omor calificat: "datorita prostiei mele a murit tatal meu, copii mei sunt catalogati copii de criminala si asta doare cel mai mult"

Editia speciala a emisiunii Crime Time Live Show a fost realizata de Elena Lasconi in penitenciarul Jilava. Pe parcursul interviului, criminala a dezvaluit detalii cutremuratoare despre fapta sa, a povestit cum a ajuns sa se prostitueze si a dat un amanunt uluitor - daca ar fi libera, ar merge la mormantul celui pe care l-a ucis.

"Imi este dor sa simt marea, sa merg la mormantul tatalui meu, sa merg chiar si la mormantul lui Cristi"

Dupa ce isi va ispasi pedeapsa de 20 de ani, Cristina Piciorus nu crede ca societatea o va accepta. Spera insa sa se salveze pe sine.

"Eu nu vad nicio perspectiva. Poate doar sa lucrez eu pentru mine, ca sa ma impac cu mine insami si sa imi salvez sufletul"

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu