marime text:

Romania, tara unde indicatoarele si semafoarele te baga in mormant - CrimeTime Live Show! VEZI EMISIUNEA

De parca gropile de la tot pasul si soferii inconstienti nu erau de ajuns pentru soselele din Romania, autoritatile au avut "grija" sa contribuie si ele la sporirea pericolului. Indicatoarele sau marcajele rutiere lipsesc in locuri esentiale, iar de multe ori sunt prost amplasate sau slab iluminate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Marti, un barbat a fost calcat de tramvai in Capitala, desi a trecut strada pe "verde". Nu stia ca pe sine sunt montati senzori care atunci cand trece tramvaiul, muta automat stopul pe culoarea rosie.

Culmea ridicolului a fost atinsa insa pe Valea Prahovei, unde parapetii de protectie s-au transformat intr-unii de pericol. Obstacolele montate pe marginea drumului nu prea rezista la impact - intr-un singur week-end, patru oameni au ajuns la spital si trei masini in prapastie, din cauza lor.

Cauzele, dar si rezolvarea acestei situatii inadmisibile vor fi identificate in editia de miercuri a CrimeTime Live Show, de la ora 14.00. Invitatii Elenei Lasconi sunt inspectorul principal Horatiu Pop, de la Directia Rutiera, Serviciul de Sistematizare si Organizare a Traficului si Augustin Hagiu, presedintele Federatiei Operatorilor Romani de Transport.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu