marime text:

Prea mici pentru un internet atat de periculos: CrimeTime Live Show cu Elena Lasconi! VEZI EMISIUNEA

Cazul celor doua fete de la Constanta, care au disparut de acasa, dupa ce au cunoscut niste baieti pe internet, se poate repeta in orice moment si se poate transforma chiar intr-un fenomen ingrijorator. Ar trebui sa ne puna pe ganduri procentul de 80% al copiilor cu varste intre 11 si 14 ani, care au cont pe un site de socializare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din pacate, multi dintre parinti nu realizeaza primejdia in care sunt copiii lor, pentru ca stiu mai putine lucruri despre internet decat acestia. Pe asta mizeaza si pedofilii sau traficantii de persoane, care stau la panda pe tot felul de site-uri, ascunsi sub niste profile false.

In editia de miercuri a CrimeTime Live Show, Elena Lasconi si invitatii ei vor incerca sa gaseasca solutiile pentru a stopa aceasta vulnerabilitate. Au fost prezenti in studioul emisiunii psihologul Liliana Enachescu, inspectorul Marius Giurescu, sef al Serviciului de Investigatii Criminale, sector 3 Bucuresti si comisarul Marius Tache, de la Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu