marime text:

Misterul fantomei cavalerului din mijlocul protestelor de la Cairo- VEZI INREGISTRAREA EMISIUNII

Miercuri, la ora 14.00, la CrimeTime Live Show, ElenA Lasconi si invitatii ei au dezbatut subiectul misterioasei aparitii din mijlocul protestatarilor de la Cairo.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Unul dintre "Cavalerii Apocalipsei" a vizitat Egiptul - asta sustin multi dintre cei care au vizionat inregistrarea inedita facuta la Cairo.

In imaginile filmate apare o silueta misterioasa ce aduce cu fantoma unui calaret. Aceasta dispare dupa cateva secunde, parand ca isi ia zborul. Editorii video care au urmarit clipul spun ca e posibil ca imaginea sa fie de fapt reflectia unor lumini de pe strada, dar si ei recunosc ca, in contextul dat, "aparitia" are o insemnatate aparte.

Cei Patru Cavaleri ai Apocalipsei apar in ultima parte a Bibliei, fiind descrisi ca reprezentanti ai Razboiului, ai Foametei, ai Ciumei si ai Mortii.

Vezi ce explicatii au avut Adrian Florea, maestru qigong si imamul Nakechbandi Ahmed Mazhar, de la moscheea Ar Rahman despre acest eveniment.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu