marime text:

Intalniri de gradul 4, la Crime Time Live Show cu Elena Lasconi - VEZI VIDEO

Mii de oameni din toate colturile lumii pretind ca au avut fost rapiti de extraterestri. Cat de credibile sunt povestile lor veti afla astazi la Crime Time Live Show.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Povestile oamenilor care pretind ca au avut de-a face intr-un fel sau altul cu extraterestri sunt de-a dreptul fascinante. In decursul timpului s-a dovedit insa ca foarte multi au mintit, au inventat aceste rapiri pentru publicitate si bani. Sunt insa cateva intamplari la care stiinta inca nu a reusit sa dea un raspuns clar.

La Crime Time Live Show, Elena Lasconi si ufologul Dan Farcas au vorbit joi tocmai despre aceste rapiri care par credibile. Veti afla de ce unii dintre ei s-au insanatosit miraculos. Sa fie vorba de extraterestri sau de influenta divina? Veti vedea de asemenea imagini incredibile, intrate in istorie, cu aparitii ale  Fecioarei Maria  in diverse locuri din lume despre care ufologii cred ca au legatura cu fenomenul OZN.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu