marime text:

Sunete INCREDIBILE - mesaje venite din spatiu! Crime Time Live Show cu Elena Lasconi

Am inregistrat mesaje trimise de extraterestri dar din cauza crizei financiare renuntam sa-i mai cautam. Acesta este pe scurt explicatia pe care incearca sa o dea specialistii referitor la inchiderea celui mai mare telescop al institutului SETI.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Zilele acestea NSA a desecretizat un document de cateva zeci de pagini in care se face referire la anumite mesaje primite din spatiu de la civilizatiile extraterestre. Aproape simultan institutul SETI a anuntat ca din cauza crizei financiare trebuie sa inchida cel mai mare telescop al lor.

Asta dupa ce vreme de zece ani institutul a scanat vreme de zece ani spatiul in cautarea semnalelor trimise de extraterestri. In emisiunea de astazi o sa ascultati cateva din sunetele surprinse din spatiu. Ce vor sa ne transmita aceste civilizatii? Sa fie oare o intamplare desecretizarea mesajelor cu inchiderea telescopului. Invitat astazi la Crime Time este ufologul Dan Farcas.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu