marime text:

Justitia legata la ochi si cu mana intinsa - judecator de la Craiova arestat pentru coruptie!

Arestarile continua la Craiova, unde un judecator si doi avocati erau deja in spatele gratiilor. Astazi, judecatorul Bogdan Diaconescu a fost si el arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat de luare de mita.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Judecator la Tribunalul Dolj, Bogdan Diaconescu a fost el cel adus marti in fata instantei, fiind acuzat ca a luat 15.000 de euro mita pentru a ii judeca in stare de libertate pe trei persoane aflate in arest preventiv si pentru a le da acestora apoi o pedeapsa mai blanda.
 
In acelasi caz, au fost arestati judecatorul Laurentiu Anghel si avocatii Ion Militaru si Octavian Tiberius Ciuca.
 
Ei sunt invinuiti intr-un caz de coruptie in care un detinut din Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova, Sergiu Stanagoi, ar fi intervenit, prin cei doi avocati, la judecatorul Laurentiu Anghel, care, la randul sau, urma sa vorbeasca, in favoarea detinutului, cu judecatorul Bogdan Diaconescu, pentru obtinerea unei pedepse mai usoare, a declarat Mircea Gacea, avocatul judecatorului arestat.
 
Judecatorul Laurentiu Anghel este cercetat pentru trafic de influenta si complicitate la dare de mita, iar cei doi avocati sunt cercetati pentru trafic de influenta. Cei trei au fost arestati preventiv in 6 mai.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu