marime text:

Acuzat de fals si evaziune fiscala, Vadim a facut show in fata Parchetului!

Problemele cu justitia se tin scai de liderul PRM. Corneliu Vadim Tudor este suspectat de fals in declaratii si evaziune fiscala, iar Agentia Nationala de Integritate a cerut joi Parchetului sa-l cerceteze.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vestea vine dupa ce politicianul a fost trimis deja in judecata pentru ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti. Vadim Tudor a luat foc si nu s-a sfiit sa isi atace violent dusmanii.

Pe motiv ca nu are inca un sediu, Corneliu Vadim Tudor a ales sa organizeze o conferinta de presa pe scarile Parchetului General. Suspectat de evaziune fiscala si de faptul ca nu si-a trecut in declaratiile de avere venituri de peste 200.000 de lei, liderul PRM a venit cu explicatii in stilul propriu.

Europarlamentarul nu a incercat doar sa demonteze acuzatiile inspectorilor de integritate, ci chiar a contra-atacat cu o plangere penala revoltat de situatia din spitale.

Dezlantuit, in ciuda ploii sacaitoare de pe scarile Parchetului, Vadim si-a continuat razboiul cu liderii politici, insa cu ironie - sustine el. In ajutor i-a sarit si colegul sau de la Bruxelles, George Becali.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu