marime text:

Trupa Iris data in judecata pentru zeci de mii de euro - vezi de ce!

Membrii trupei Iris risca sa fie tarati prin tribunale. Un desenator, care le-ar fi facut portretele in urma cu ceva timp, vrea zeci de mii de euro dupa ce creatiile lui au fost folosite fara drept de catre casa de discuri a rockerilor.
Trupa Iris data in judecata pentru zeci de mii de euro - vezi de ce!

Artistul Bogdan Caruntu pretinde 40 de mii de euro. Un sfert din aceasta suma ar fi daunele materiale, iar restul daunele morale. Caruntu si avocatii sai, spun din capul locului ca desenele care ii infatiseaza pe cei patru membri ai trupei Iris ar fi aparut fara accept pe albumele: 4 motion si integrala.

Mai mult, afirma designerul le-ar fi atras atentia celor de la casa de discuri care a produs cele doua albume ca trebuie sa-i plateasca un pret corect pentru utilizarea creatiei. Iar pentru ca negocierile au esuat, s-a ajuns la Tribunal. Aici, a inceput astazi procesul pe parcursul caruia am putea asista si la audierea lui Cristi Minculescu si a colegilor sai. A fost si o surpriza: avocatul casei de discuri Roton sustine ca desenele cu pricina ar fi in facute de altcineva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu