marime text:

Tanara din Iasi care si-a ucis bebelusul pentru ca plangea, condamnata la inchisoare!

O tanara dintr-o comuna ieseana a fost condamnata, vineri, de judecatorii Tribunalului Iasi, la zece ani de inchisoare, fiind acuzata ca si-a lovit copilul de doar cateva luni, bebelusul murind la scurt timp, mama motivand ca s-a enervat intrucat copilul nu se oprea din plans.
Tanara din Iasi care si-a ucis bebelusul pentru ca plangea, condamnata la inchisoare!

Loredana Alice Morun, de 19 ani, din comuna ieseana Madarjac, a fost condamnata, vineri, de judecatorii Tribunalului Iasi la zece ani de inchisoare, pentru omor calificat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tanara este acuzata ca in luna iunie a acestui an si-a lovit violent copilul, in varsta de doar cateva luni, intrucat acesta nu se mai oprea din plans. In urma loviturilor primite, copilul a murit.

Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, la sfarsitul lunii mai 2010, tanara din Iasi a nascut un baietel si s-a mutat impreuna cu acesta in casa bunicului ei din localitatea Madarjac.

Pe 9 iunie, copilul a plans de cateva ori, iar la un moment dat, mama s-a enervat, lovindu-l pe micut cu pumnii si palmele peste fata si corp.

In urma necropsiei, medicii au constatat ca, in urma loviturilor primite, copilul avea ruptura de clavicula, mai multe coaste fracturate, leziuni la cap si ruptura de ficat.

Ulterior, tanara a fost arestata, ea recunoscandu-si fapta comisa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu