marime text:

Sorin Ovidiu Vantu, trimis in judecata, pentru ca l-a finantat pe fugarul Nicolae Popa

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu si cei doi apropiati ai sai - Octavian Turcan si Alexandru Stoian - au fost trimisi in judecata. Odata cu dosarul, vor ajunge in fata instantei si interceptarile convorbirilor telefonice purtate de suspecti, in cazul fugii lui Nicolae Popa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Acesta era cautat in lumea intreaga, deoarece are de ispasit 15 ani de inchisoare, dupa prabusirea FNI.

Sorin Ovidiu Vantu si Octavian Turcan vor fi judecati sub acuzatia de favorizarea infractorului, in timp ce soferul miliardarului va trebui sa raspunda acuzatiei de complicitate la favorizarea infractorului.

Celor trei li se reproseaza ca in urma cu un an, ar fi finantat in doua randuri, cu 70.000 de euro, ascunderea fugarului Nicolae Popa, pentru ca acesta sa nu fie prins si adus in Romania, unde trebuie sa isi ispaseasca pedeapsa.

Cazul nu este insa finalizat. Procurorii vor continua investigatiile, pentru a afla cine este persoana care l-ar fi ajutat pe Popa sa impiedice extradarea din Indonezia, dar si cercetarea lui Sorin Ovidiu Vantu, de asta data acesta fiind suspectat de spalare de bani.

Pana la finalizarea anchetei, procurorii vor mentine sechestru asupra unei case detinute de miliardar, asta in eventualitatea in care va fi gasit vinovat si condamnat sa acopere cei 70.000 de euro platiti lui Popa, suma ce potrivit legii, va fi confiscata.

In rechizitoriul care are 69 de pagini si care a fost trimis joi la Tribunalul Bucuresti, instanta care va judeca acest caz, procurorii mai arata ca intreaga ancheta a costat 18.000 de lei, bani pe care tot suspectii i-ar putea suporta, daca vor fi condamnati.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu