marime text:

Sorin Ovidiu Vantu a fost arestat in dosarul in care este acuzat de santaj!

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au admis recursul procurorilor Parchetului General. Vantu si Cezar Ilie, un apropiat al sau, sunt suspectati ca l-au amenintat pe managerul postului Realitatea TV - Sebastian Ghita si i-au cerut bani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi s-au prezentat pe rand la Directia de retinere si arest, unde au intrat in custodie.

La doua ore dupa ce instanta a decis arestarea, Sorin Ovidiu Vantu s-a prezentat la arestul politiei. A preferat sa parcurga pe jos si nu cu masina, ultima suta de metri care il despartea de poarta. Tot acolo s-a prezentat Cezar Ilie, si el arestat in dosar. Cei doi sunt acuzati ca l-ar fi santajat pe Sebastian Ghita si i-ar fi pretins 150.000 de euro drept taxa de protectie.

Decizia de vineri a tribunalului este definitiva, asa ca cel putin pana la expirarea celor 29 de zile, Sorin Ovidiu Vantu va sta in acelasi arest cu fostul sau asociat, Nicolae Popa.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu