marime text:

S-a facut "dreptate"! Politistul care a condus beat, a omorat o femeie si a fugit - 2 ani de inchisoare!

Adjunctul sefului de post din comuna doljeana Piscu Vechi, care, in martie 2010, beat fiind, a accidentat mortal o femeie care mergea pe bicicleta, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru ucidere din culpa.
S-a facut dreptate ! Politistul care a condus beat, a omorat o femeie si a fugit - 2 ani de inchisoare!

Magistratii Tribunalului Dolj au decis ca agentul Stelian Surugiu care la sfarsitul lunii martie 2010 a accidentat mortal in comuna Poiana Mare o femeie ce mergea pe marginea soselei pe o bicicleta sa fie condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa.

Conform portalului oficial al instantelor din Romania, adjunctul sefului de post din comuna Piscu Vechi (Dolj) este obligat, alaturi de asiguratorul de raspundere civila SC Carpatica SA la plata a 53.000 de lei, daune morale si despagubiri materiale, catre trei dintre mostenitorii femeii accidentate mortal de Stelian Surugiu in timp ce mergea pe bicileta.

Politistul a mai fost obligat de Tribunalul Dolj sa plateasca "4.000 de lei cheltuieli judiciare si 1.000 de lei cheltuieli de judecata catre partile civile constand in onorariu avocat".

Sentinta penala pronuntata de magistratii Tribunalului Dolj nu este definitiva, putand fi atacata cu apel.

La sfarsitul lunii martie, agentul de politie Stelian Surugiu, adjunctul sefului de la Postul de Politie din localitatea Piscu Vechi (Dolj), a accidentat mortal o femeie, aflata pe o bicicleta.

Politistii au stabilit, in urma probelor luate cu aparatul etilotest, ca agentul de politie consumase alcool inainte de a se urca la volan, rezultatele indicand o alcoolemie de 0,53 la suta.

Cazul politistului a fost preluat de procurorii Parchetului General care au dispus trimiterea lui Stelian Surugiu in judecata pentru ucidere din culpa, fuga de la locul accidentului si conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu