marime text:

Procesul FNI de la Sibiu, o noua amanare! Oamenii isi pierd speranta ca isi vor recupera banii

Zeci de sibieni au luat cu asalt ieri Tribunalul din oras in speranta ca va incepe cu adevarat procesul intentat pentru recuperarea banilor de la FNI.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Judecatorul insa a amanat si de aceasta data audierea partilor, pentru a treia oara, pe motiv ca nu toti inculpatii au fost prezenti.

Peste 5.000 de sibieni sustin ca au de recuperat bani de la FNI, totalul depasind 6 milioane de lei.

A fost aglomeratie mare, ieri, la Tribunalul din Sibiu. Pe langa localnicii care nu au fost cuprinsi in procesul FNI de la Bucuresti, si-au facut aparitia si unii din judetele Cluj si Valcea, in aceeasi situatie. Prezenta la acest termen, Ioana Maria Vlas a declarat insa ca procesul de la Sibiu e o pierdere de timp.
 
Pagubitii sunt insa de alta parere si spera ca isi vor recupera banii. In martie anul acesta Ioana Maria Vlas a fost trimisa in judecata, alaturi de alte opt persoane, si de catre procurorii anticoruptie din Alba, pentru pagubirea a peste 5.300 de fosti investitori la Fondul National de Investitii.
 

Procesul de la Sibiu a inceput insa cu o amanare pentru 25 iulie, pantru ca nu toti inculpatii au fost prezenti. Ioana Maria Vlas, condamnata la 10 ani de detentie pentru frauda, a fost eliberata, in octombrie anul trecut, din Penitenciarul Targsor, dupa ce i-a fost admisa cerere de liberare conditionata. Ea mai avea de ispasit peste 1000 de zile de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu