marime text:

VEZI cat este de sinistra crima barbatului condamnat la detentie pe viata, dar eliberat dupa 20 de ani!

Pentru un barbat de 50 de ani, din Iasi, este cu adevarat prima zi din restul vietii sale. Dupa 20 de ani in care a stat intr-o celula pentru omor deosebit de grav, redescopera strazi de mult uitate si abia recunoaste oamenii de altadata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In 1991, a fost condamnat pe viata pentru ca l-a ucis in chinuri pe seful sotiei sale. Unii spun ca ar fi fost amanti si asa se explica si cruzimea. Altii - ca a retrogadat-o din functie pe femeie, iar ea s-a plans acasa. Omul evita subiectul si incearca sa isi gaseasca un rost.

Barbatul, acum usor dezorientat si zgarcit la vorbe, avea 30 de ani cand usa puscariei s-a inchis in urma lui. Credea ca aici va sfarsi, dar iata ca a fost eliberat conditionat pentru buna purtare. Cel mai probabil, va merge in locul caruia ii spunea "acasa", in comuna Raducaneni din Iasi.

Intre timp, nevasta a divortat de el si a plecat in Italia, iar cei doi baieti, pe care i-a lasat de-o schioapa, sunt barbati in toata firea. Oamenii din sat isi amintesc de ce s-a intamplat in '90.

Cadavrul carbonizat al inginerului a fost gasit intr-o cisterna.

Vecinii spun ca nu il vor privi ca pe un asasin, ci ca pe un om care a gresit si a platit pentru asta.

Omul care incearca acum sa ia viata de la capat a fost unul dintre primii romani condamnati la inchisoare pe viata, dupa Revolutie. Legea spune ca oricine a fost condamnat la inchisoare pe viata poate cere sa fie eliberat conditionat dupa 20 de ani. Dar o comisie analizeaza fiecare caz in parte si tine seama de cat mai multe dovezi de buna purtare.
 

In 1990, Ioan Chifan a fost gasit vinovat pentru omor deosebit de grav si condamnat definitiv la inchisoare pe viata. El a fost acuzat de procurori ca l-a rapit, impreuna cu doi complici, in ianuarie 1990, pe inginerul Victor Serban. Mobilul crimei ar fi fost ca Serban ar fi retrogradat-o pe sotia lui Chifan din postul de gestionar la fabrica de textile din Raducaneni, in cel de magazioner.

Cei trei au batut victima, apoi au aruncat-o intr-o cisterna, au stropit-o cu motorina si i-au dat foc. Potrivit procurorilor, in momentul in care i-au dat foc inginerului acesta era inca in viata. Trupul inginerului a fost gasit intamplator noua luni mai tarziu, in cisterna.

Chifan a sustinut in mai multe interviuri ca inginerul a atentat la integritatea sotiei sale si ca se considera doar autorul moral al crimei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu