marime text:

Politistul Cristian Cioaca a fost gasit NEVINOVAT!

Nevinovat! Este verdictul primit de politistul Cristian Cioaca la acuzatia ca i-ar fi furat sotiei sale, Elodia Ghinescu, genti si pantofi de marca, haine de blana, bijuterii si aparatura de birou de la cabinetul ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procesul desfasurat la Judecatoria Brasov a durat un an si a pornit dupa ce parintii Elodiei au depus o plangere penala impotriva lui Cioaca. Ei si-au acuzat ginerele ca a instrainat lucrurile de pret ale sotiei sale, inclusiv cartile, imprimanta si faxul de la birou.

Parintii avocatei au intocmit lista de bunuri, printre care si obiecte de familie pe care ei i le-ar fi facut cadou Elodiei, de-a lungul vremii si a caror valoare totala a fost estimata la 700.000 de lei.

Magistratii Judecatoriei Brasov l-au achitat pe politist, dar decizia lor nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs, la Tribunal.

In urma disparitiei Elodiei, Cristian Cioaca a avut de infruntat trei capete de acuzare: crima, furt intre soti si accesarea fara drept a contului de posta electronica al avocatei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu