marime text:

Politistul Cioaca, in costum negru si cu BMW X6, la procesul intentat de parintii Elodiei!

Lupta apriga in fata judecatorilor, miercuri, la Brasov, intre avocatul politstului Cristian Cioaca, pe de-o parte si cel al familiei Elodiei Ghinescu, pe de alta. A inceput al doilea proces al politistului, in care el este acuzat de furt intre soti.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Primul proces prin care a trecut Cioaca s-a finalizat saptamana trecuta, cu o condamnare de 3 ani la inchisoare, cu suspendare, pentru ca a intrat fara drept in e-mailul avocatei disparute acum 3 ani.

Cel mai relaxat dintre toti a fost Cristian Cioaca. Asa cum i-a obisnuit pe jurnalisti, el i-a intampinat cu zambet larg si l-a mentinut de cand a iesit din sala de sedinta, pana cand s-a urcat in automobilul luxos cu care a venit. De altfel, si tinuta lui a fost de zile mari - un elegant costum negru.

Cat despre procesul de miercuri, avocatii celor doua parti si-au mentinut fiecare punctul de vedere - in timp ce aparatoarea lui Cioaca invoca tot felul de vicii de procedura, avocata familiei Ghinescu declara ca partea adversa nu isi doreste decat sa tergiverseze lucrurile.

Conform acuzatiilor, Cristian Cioaca ar fi furat bunuri de-ale Elodiei, in valoare de 500.000 de lei noi - blanuri, bijuterii pretioase, genti facute la comanda, plus lucrurile de valoare din cabinetul avocatei.

Judecatorii au stabilit un nou termen, in 10 noiembrie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu