marime text:

Politistul care a impuscat un om si a taiat cu sabia alti doi a fost arestat preventiv!

Agentul de la Politia Locala Bailesti care si-a impuscat un prieten si a taiat cu sabia alte doua persoane la o petrecere care a avut loc de Florii a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, vineri dupa-amiaza, de magistratii Tribunalului Dolj.
Politistul care a impuscat un om si a taiat cu sabia alti doi a fost arestat preventiv!

Mihai Catalin Negret, agent la Politia Locala Bailesti, retinut de procurori, dupa ce a impuscat o persoana si a ranit cu o sabie alte doua la o petrecere, a fost arestat, vineri dupa-amiaza, de Tribunalul Dolj.

Magistratii au admis recursul inaintat de Parchetul Judecatoriei Bailesti la incheierea Judecatoriei Bailesti, care dispusese cercetarea politistului in libertate, intrucat "fapta sa nu ar reprezenta pericol public".

"Este adevarat ca Judecatoria Bailesti a respins propunerea noastra de emitere a mandatului de arestare. Am facut recurs, iar ieri dupa-amiaza (vineri - n. r.) am fost anuntat ca Tribunalul Dolj a admis recursul nostru si a dispus emiterea mandatului de arestare preventiva pentru 29 de zile", a declarat, sambata, pentru corespondentul MEDIAFAX prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Bailesti, Madalin Stanciu.

Decizia Tribunalului Dolj este definitiva si irevocabila.

Politistii din comuna Cioroiasi (Dolj) au fost solicitati, duminica seara, sa intervina la o petrecere din localitate, unde a avut loc o altercatie. La fata locului, politistii au stabilit ca agentul de la Politia Locala Bailesti Catalin Negret a impuscat o persoana si a ranit alte doua cu o sabie la o petrecere care a avut loc de Florii in comuna Cioroiasi.

"Politistul si o alta persoana, pe de-o parte, si alte trei persoane, pe de alta parte, au intrat in conflict. La un moment dat, politistul a tras cu un pistol cu bile, pe care il detinea cu acte in regula, intr-o persoana, dupa care le-a lovit cu o sabie pe toate cele trei persoane cu care intrase in conflict", declara prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Bailesti, procuror Madalin Stanciu.

Potrivit sursei citate, persoana impuscata si o alta persoana ranita cu sabia au suferit leziuni usoare, primind ingrijiri medicale la Spitalul Municipal Bailesti. Cea de-a treia persoana a fost ranita grav, fiind supusa unei interventii chirurgicale la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.

Politistul a fost retinut in noaptea de duminica spre luni, iar ulterior a fost prezentat magistratilor de la Judecatoria Bailesti pentru emiterea mandatului de arestare preventiva. Judecatoria Bailesti a respins insa propunerea procurorilor de a emite mandatul de arestare preventiva.

Politistul din Bailesti este cercetat pentru lovire sau alte violente, vatamare corporala grava, port fara drept a unei sabii, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii publice, precum si refuzul de recoltare de probe biologice.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu