marime text:

Omul de afaceri care a lasat 32 de cai sa moara de foame va raspunde in fata legii

Reusita a Politiei Animalelor in scandalul cailor de la ferma din Fierbinti. Omul de afaceri Cristian Dorin Dragoi a pierdut marti recursul in fata celor care au salvat de la moarte 32 de armasari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nici nu-i va recupera si va si raspunde pentru starea in care au fost gasiti acum o luna. Aproape lesinate de foame si de sete, animalele au fost trecute pentru urmatoarele 6 luni in proprietatea primariei.

Marti, aparatorul omului de afaceri a sustinut ca animalele nu sunt pe numele acestuia, asa ca ordonanta speciala obtinuta de Politia Animalelor este ilegala. Cu ajutorul ei, caii au iesit din grajdurile mizere si au primit mancare dupa multa vreme in care au fost hraniti numai cu pufuleti.

Instanta insa a decis ca recursul sa fie respins si a dat castig de cauza Politiei Animalelor. Asadar, cei 32 de cai gasiti in stare deplorabila in ferma din Fierbinti  vor ramane pentru urmatoarele luni in grija autoritatilor locale .
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu