marime text:

O femeie care a aruncat la gunoi 40.000 de euro a dat-o in judecata pe cea care i-a gasit. VEZI de ce

Luni a inceput la Alba Iulia procesul intr-un caz care, in urma cu un an, a facut valva in oras. O femeie aruncase la gunoi, fara sa-si dea seama, o cizma in care sotul ei ascunsese economiile familiei - 40.000 de euro.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cineva a  gasit atunci banii si a si apucat sa cheltuiasca o parte dintre ei.

Proprietara banilor facea curatenie si, fara sa-si dea seama, aruncase la gunoi mai multe perechi de cizme vechi, printre care si una in care se afla averea familiei.

In container, a gasit-o o femeie care a incercat sa o vanda in piata de vechituri. N-a reusit si cautand mai atent, a dat peste bani. Bucuria ei enorma n-a tinut insa decat cateva zile, pentru ca politistii au reusit sa ajunga la ea, dupa ce au refacut pas cu pas traseul banilor pierduti.

Luni, la prima infatisare, femeia care a cheltuit 7.000 de euro din banii oamenilor, nu s-a prezentat, asa ca cel mai probabil, procesul va incepe cu o amanare.

Ea este acuzata de insusirea unui bun care nu-i apartine si risca sa stea cateva luni la inchisoare sau sa primeasca o amenda serioasa.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu