marime text:

Monica Columbeanu, decazuta din drepturile parintesti? "Nu vreau cu mami, pentru ca ma bate!"

Turnura in razboiul purtat prin instante de domnul si doamna Columbeanu. Omul de afaceri le cere judecatorilor sa o decada din drepturile parintesti pe sotia sa, Monica, pe motiv ca si-ar lovi fetita.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O citeaza tocmai pe soacra sa,  careia Irina i-ar fi spus: "Eu vreau cu tine, nu vreau cu mami, pentru ca ma bate". Actiunea depusa de tata contine o sumedenie de declaratii de acest tip.

Pana cand Protectia Copilului va face o ancheta si va prezenta concluziile tribunalului, Monica incearca din nou sa obtina custodia temporara a copilei. Ea nu a putut fi contactata pentru a comenta acuzatile pe care i le aduce sotul.

Soacra lui Irinel Columbeanu i-a povestit acestuia prin ce chinuri ar fi trecut fetita lui si a Monicai. Vinovata ar fi chiar mama, cea pe care acum Irinel o acuza de neglijenta grava si purtare abuziva. Declaratiile femeii au fost introduse intr-o cerere prin care Irinel cere decaderea din drepturile parintesti a sotiei sale.

Fetita se temea foarte tare de mama ei si de o eventuala schimbare a domiciliului in Statele Unite.

Relatia dintre Monica si mama ei este descrisa ca una in care tanara sotie a lui Columbeanu isi trata mama ca pe o servitoare, o tinea inchisa in casa cu zilele si nu ii dadea niciun ban de cheltuiala.

Mai mult, in aceeasi cerere se afirma ca Monica disparea pentru perioade lungi de timp, ca sa participe la petreceri in cluburi si uita sa se mai intoarca la fiica ei.

Vineri, Tribunalul Bucuresti, intr-un proces in care Irinel Columbeanu a fost citat din nou, este chemat sa judece o cerere a Monicai Columbeanu de suspendare a deciziei Judecatoriei Buftea, prin care Irina fusese incredintata tatalui ei.

In urma somatiei primite de la executor, Monica a trecut miercuri nopate pe la apartamentul din Calea Victoriei si dupa ce si-a luat cateva din lucrurile personale, s-a mutat la o prietena din Pipera.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu