marime text:

Mai bine ca la Loto - un batran a fost despagubit de stat cu 850,000 de euro!

Cu 850.000 de euro este mai bogat de acum, un barbat din Arad, care de 10 ani, umbla prin tribunale, pentru acest deznodamant. Suma reprezinta despagubiri pentru un teren, pe care functioneaza centrala termoelectrica din oras.
Mai bine ca la Loto - un batran a fost despagubit de stat cu 850,000 de euro!

La 62 de ani, Ilie Lupan, care pana mai ieri traia dintr-o pensie de cateva sute de lei, are in cont 850.000 de euro. Nu fara lupta. Barbatul spune ca a petrecut aproape 10 ani din viata prin tribunale ca sa primeasca ce i se cuvine si ca, pentru a putea suporta procesul, a facut mari sacrificii.

Terenul solicitat se intinde pe aproape 5 hectare, adica exact pe locul unde este acum centrala termoelectrica. Din intreaga suprafata, i-au fost retrocedati in natura doar 15 mii de metri patrati. Pentru restul, aradeanul a solicitat in instanta despagubiri de 850 de mii de euro.

Avocatul omului spune ca va cere tribunalului ca Primaria Arad sa suporte si cheltuielile de judecata, care se ridica la zeci de mii de euro. Reprezentantii institutiei se declara dezamagiti de hotararea instantei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu