marime text:

L-a lovit falimentul - fotbalistul Sabin Ilie a cerut in instanta diminuarea pensiei alimentare

Criza financiara le incurca rau, socotelile romanilor, fie ei anonimi, sau obisnuiti ai ziarelor de scandal. Fotbalistul Sabin Ilie confirma ca a ajuns la fundul sacului si le cere judecatorilor sa reduca pensia alimentara pe care trebuie sa le-o dea lunar copiilor. Dupa divortul de sotie, a pierdut cam toate proprietatile, iar pe plan sportiv s-a ales praful de cariera lui.  
L-a lovit falimentul - fotbalistul Sabin Ilie a cerut in instanta diminuarea pensiei alimentare

Pe vremuri Sabin Ilie isi canta dragostea pentru fetita si baiatul sau. Nu ca acum i-ar iubi mai putin, doar ca este liber de contract si ii este imposibil sa le dea in fiecare luna cate 1.000 de euro, cat s-a angajat in 2005 la divortul de sotia sa Leta.

Sabin si Leta Ilie revin in sala de judecata in care cu ani buni s-a pronuntat divortul. De asta data, sportivul se plange ca este somer si ar vrea ca judecatorii sa ii diminueze pensia pe care trebuie sa le-o plateasca celor doi copii ai sai.

Fostul sportiv, care s-a intors in luna noiembrie din China si de atunci n-a mai jucat nicaieri, ar fi dispus sa plateasca doar 1.200 de lei.

Leta Ilie, mama celor doi copii se declara stupefiata.

Sabin si Leta Ilie nu se afla la primul proces. Dupa ce s-au despartit a urmat partajul. Nu o data, Sabin a acuzat-o ca i-ar fi luat casa prin diverse inginerii financiare, pentru ca pana la urma sa accepte ca proprietatea evaluata la peste doua milioane si jumatate de euro sa ii ramina ei.

Viitoarea lor intalnire la tribunal a fost programata pentru luna septembrie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu