marime text:

Inca o lovitura pentru Sorin Ovidiu Vantu - ramane dupa gratii!

Sorin Ovidiu Vantu ramane dupa gratii. Dupa trei zile in care a asteptat vestea eliberarii cu bagajele facute, controversatul om de afaceri a primit inca o lovitura, tot de la Tribunal. Este aceeasi instanta care a ordonat incarcerarea lui si acum o luna.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Recursul declarat de procurorii impotriva deciziei de eliberare a fost admis, iar Vantu, ca si omul sau de incredere, Ion Ilie Cezar, vor fi nevoiti sa isi petreaca urmatoarele saptamani departe de lumea libera.

"Starea evident deteriorata a sanatatii inculpatului Sorin Ovidiu Vantu, lipsa de mobilitate a inculpatului, care este imobilizat intr-un scaun rulant, il pun pe acesta in situatii ce presupun un efort suplimentar considerabil pentru a se adapta traiului intr-o camera de detinere, care nu este dotata cu instalatiile necesare unei persoane cu handicap".

Judecatorul care a acceptat sa ii dea satisfactie omul de afaceri s-a gandit nu doar la faptul ca Vantu si-a vandut actiunile de la compania implicata in scandalul presupusului santaj pus la cale de Vantu, ci si la starea de sanatate a acestuia.

Judecatorul este de parere ca Vantu are o suferinta ce ii afecteaza serios mobilitatea, ori camerele de arest ale centrului nu sunt pregatite pentru persoane cu asemenea probleme, fapt ce i-ar putea crea probleme serioase.

Una peste alta, lui Vantu ii mai raman la indemana si alte demersuri pentru a cere eliberarea, in zilele ce urmeaza.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu