marime text:

Guru Bivolaru vrea 30.000 de euro despagubiri de la statul roman!

Liderul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut declara razboi statului roman, din exilul sau in Suedia. Gregorian Bivolaru cere 30.000 euro despagubiri, pentru ca in perioada comunista ar fi fost torturat si tratat ca un detinut politic.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mai mult, autoritatile de la acea vreme au decis sa fie internat intr-un centru de boli psihiatrice.

Gregorian Bivolaru a trimis cererea de judecata din Suedia, iar in documentul inregistrat la Tribunalul Bucuresti vorbeste pe larg despre tot ce a patimit in anii '70 si '80 pentru ca a practicat yoga si mai ales, a corespondat cu Mircea Eliade.

Angajat al unui oficiu postal la acea vreme, Gregorian Bivolaru ar fi fost anchetat de Securitate pentru ca a practicat si incurajat practicarea yoga, dar si pentru corespondenta cu Mircea Eliade, considerat la acea vreme dusman al poporului.

Prima condamnare oficiala suferita de Bivolaru a fost in 1977, pentru raspandire de materiale obscene. A fost condamnat la 1an de inchisoare, dar nu a stat dupa gratii, pentru ca pedeapsa i-a fost gratiata de Nicolae Ceausescu.

A doua condamnare a venit in 1984, pentru aceleasi preocupari, pentru ca in 1989, in urma scandalului "Miscarea Transcedentala" sa fie condamnat la internarea intr-un ospiciu.

Bivolaru vrea acum cate 10.000 de euro despagubiri pentru fiecare condamnare, suparat fiind ca a fost opresat de regimul comunist, dar si pentru ca si-a pierdut orice posibilitate de a se mai angaja undeva.

Procesul lui Gregorian Bivolaru va incepe in februarie, iar Guru, cel mai probabil, nu va veni, pentru ca pe numele sau exista deja un mandat de arestare preventiva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu