marime text:

Gelu Voican Voiculescu cere 748.000 de euro despagubiri statului roman. VEZI pentru ce

La 21 de ani de la Revolutie, Gelu Voican Voiculescu declara razboi statului roman pentru tot ce a patimit in timpul regimului comunist, cand a fost urmarit de Securitate si condamnat pentru infractiuni de drept comun.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fostul ambasador si vice-prim ministru cere 748.000 de euro despagubiri. Cam o mie de euro pentru fiecare zi de umilinta,
in viziunea sa.

Gelu Voican Voiculescu povesteste ca a intrat in colimatorul regimului comunist la sfarsitul anilor '50, dupa ce a fost exmatriculat de la Facultatea de Geologie pentru originile sale burgheze. Zece ani mai tarziu era monitorizat de Securitate. A fost chiar arestat in doua randuri. Prima data pentru acuzatii care i-ar fi putut aduce condamnarea la moarte.

Intr-un final l-au inchis un an si jumatate pentru inselaciune in dauna avutului obstesc, fals si uz de fals. Ar fi completat in fals ordine de deplasare pe vremea cand lucra ca sondor. Chiar daca se considera o victima palida in comparatie cu fruntasul taranist Ion Diaconescu, Voican Voiculescu considera ca are dreptul la despagubiri.

Voican Voiculescu explica matematic aceasta suma: cere cate 1.000 de euro pentru fiecare zi petrecuta in spatele gratiilor, cate 10.000 de euro pentru fiecare an in care a fost urmarit de Securitate si 100.000 de euro pentru exmatricularea din scoala.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu