marime text:

Geamanu: Becali mi-a oferit 1 milion de euro ca sa conving victimele sa schimbe declaratiile

Ilie Alexandru, zis si Sandu Geamanu, martor in dosarul in care Gigi Becali este judecat pentru sechestrare de persoane, a aruncat bomba luni, in fata instantei supreme.
Geamanu: Becali mi-a oferit 1 milion de euro ca sa conving victimele sa schimbe declaratiile
A spus ca Gigi Becali i-a oferit printr-un intermediar un milion de euro ca sa le convinga pe victime sa-si schimbe declaratiile.
 
"La un moment dat a venit cineva, nu pot spune cine, dar care era din partea lui George Becali si mi-a oferit un milion de euro ca sa determin partile care il acuză sa dea declaratii in favoarea lui, dar am refuzat", a spus Ilie Alexandru.
 
Instanta suprema a stabilit urmatorul termen de judecata pentru 23 septembrie, data la care vor fi audiati si alti martori in acest dosar. Gigi Becali a stat doar foarte putin timp la sedinta de luni, sustinând ca se afla in incompatibilitate fata de martorul Ilie Alexandru, alias Sandu Geamanu.
 
In acest proces, in octombrie 2009, procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie l-au trimis in judecata pe europarlamentarul Gigi Becali, alaturi de garzile sale, Stefan Dediu, Catalin Zmarandescu, Mihai Mila, Niculae Dumitrascu, Marcel Popa si pe politistul Romulus Dumitrescu, pentru lipsire de libertate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu