marime text:

Fiul senatoarei Sorina Placinta, acuzat ca a calcat un om cu masina, a fost eliberat

Fiul senatorului Sorina Placinta a scapat de arest. Dupa o luna petrecuta dupa gratii, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au dat dovada de clementa si au decis ca Andrei Placinta poate fi cercetat in stare de libertate. Tanarul este acuzat tentativa de omor, disturgere, talharie si ultraj. La iesire, Placinta junior a reactionat violent cand a dat cu ochii de jurnalisti.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Instanta a admis astfel contestatia lui Andrei Placina la decizia din decembrie 2010 a Tribunalului Bucuresti de a prelungi mandatul de arestare a acestuia.

Recursul lui Andrei Placinta s-a judecat miercuri, el declarandu-le judecatorilor ca nu a vrut sa calce pe nimeni cu masina si ca a cautat-o pe fosta lui prietena pentru a recupera o datorie. El a mai spus ca incidentul din 6 decembrie 2010 a fost doar o cearta intre tineri si ca procurorii au exagerat in prezentarea probelor, cerand astfel sa fie eliberat din arest.

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au dispus, joi, eliberarea din arest a lui Andrei Placinta, stabilind in cazul acestuia interdictia de a parasi tara pe perioada cercetarilor. Totodata, instanta i-a impus lui Andrei Placinta sa nu poarte arme, sa nu ia legatura cu martorii din aceasta cauza, sa nu isi schimbe domiciliul fara incuviintarea organelor de ancheta si sa se prezinte la politie si la parchet ori de cat ori este chemat.

Fiul senatorului Sorina Placinta este acuzat de tentativa de omor calificat, talharie, loviri sau alte violente, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa un incident pe care l-a avut, in seara zilei de 6 decembrie 2010, cu iubita sa, in ajutorul careia au intervenit mai multi bucuresteni, unul fiind lovit cu masina de Andrei Placinta, iar un altul tragand foc de avertisment cu o arma detinuta legal.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu